Elektrische vloerverwarming

Elektrische vloerverwarming

Elektrische vloerverwarming leent zich uitstekend voor het verwarmen van kleinere ruimtes in huis, zoals de badkamer. Dit gebeurt door elektrische matten onder de vloer te leggen. Deze matten maken het mogelijk om een ruimte onafhankelijk van de hoofdverwarming te verwarmen. Een ideale oplossing voor ruimtes die niet constant verwarmd hoeven te worden!

Voordelen van elektrische vloerverwarming

Een groot voordeel van elektrische vloerverwarming ten opzichte van standaard vloerverwarming, is dat er geen sloopwerkzaamheden nodig zijn om een stelsel van leidingen onder de vloer aan te leggen; de matjes gewoon over uw (oude) vloer gelegd worden. Vervolgens kunt u over de matjes heen tegelen of er laminaat overheen leggen. In principe kan elektrische vloerverwarming met vrijwel alle soorten vloerbedekking gecombineerd worden. Wel dient u er rekening mee te houden dat niet elk type vloerbedekking even goed geschikt is om de warmte door te laten. Uiteraard kunnen wij u hierover adviseren.

Meer weten over elektrische vloerverwarming?

Neem gerust contact op met Installatiebedrijf Stravers B.V. in Meerkerk voor meer informatie over de mogelijkheden of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden kantoor

Maandag t/m vrijdag
07:00 - 17:00 uur
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
© Installatiebedrijf Stravers 2020 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl