Verwarming

Verwarming

Een aangenaam binnenklimaat in woning of bedrijfspand, warme voeten, een volle douchestraal, kranen meteen op temperatuur en een bad dat snel vol is. Het lijkt allemaal vanzelfsprekend, maar het kan alleen gerealiseerd worden met het juiste verwarmingssysteem. Welke ketel is geschikt voor uw situatie? Waar kan deze geplaatst worden? In combinatie met wat voor radiatoren? Iedere toepassing is anders, dus meten is weten. Installatiebedrijf Stravers B.V. is u graag van dienst bij het uitzoeken van de beste CV-oplossing voor een scherpe prijs. 

De juiste verwarming voor elke situatie

CV-oplossingen die passen binnen een duurzaam en energiezuinig concept zijn volop in ontwikkeling. UHR en HR-e ketels, radiatoren vervaardigd uit gerecycled materiaal, lage temperatuur gestookte radiatoren in combinatie met warmtepomp zijn bijvoorbeeld ontwikkelingen van de laatste tijd.

Een nieuwe ketel wordt snel en vakkundig door ons geplaatst. Ook vloerverwarming behoort tot de mogelijkheden. Naast vloerverwarming kan een designradiator een functionele maar ook fraaie warmtebron zijn. Wij hebben diverse merken in ons assortiment, dus vraag gerust naar de mogelijkheden!

Service & onderhoud

Vanzelfsprekend kunnen wij ook het onderhoud van uw verwarmingsinstallatie verzorgen, bijvoorbeeld op basis van een voordelig abonnement.

Wij zijn dealer van diverse ketelfabrikanten zoals Daaldrop, Nefit, Intergas. Onze service monteurs met zijn bekend met deze merken en hebben de meeste onderdelen op voorraad. Met onze servicedienst proberen wij u ten alle tijden van dienst te zijn.

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden kantoor

Maandag t/m vrijdag
07:00 - 17:00 uur
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
© Installatiebedrijf Stravers 2020 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl