Service & Onderhoud

Service & Onderhoud

Elke installatie heeft zo nu en dan onderhoud nodig. Dat geldt met name voor uw CV-ketel. Dat is ook niet zo verwonderlijk, wanneer u bedenkt dat zo’n ketel al snel 1000 branduren per jaar maakt. Gelukkig kunt u ook voor service en onderhoud terecht bij Installatiebedrijf Stravers B.V..

Het belang van onderhoud

Tijdens een onderhoudsbeurt lopen we uw CV-ketel helemaal na en controleren we deze op  storingen en kleine defecten. Eventuele versleten onderdelen worden vervangen. Een goed functionerende installatie is veel zuiniger, en levert u dus ook een besparing op uw energiekosten op. Ook voor de veiligheid, die u natuurlijk wilt waarborgen, is het aan te raden. Wij adviseren om in elk geval één keer per jaar een onderhoudsbeurt uit te laten voeren. Dit zorgt er weer voor dat de installaties optimaal blijven werken en dat is natuurlijk wel een prettig gevoel.

Onderhoudsbeurt van uw CV-ketel?

Wilt u uw CV-ketel een onderhoudsbeurt laten geven? Neem contact op met Installatiebedrijf Stravers B.V. en wij plannen de onderhoudsbeurt in. Voor het melden van een storing adviseren wij u om telefonisch contact met ons op te nemen. Wij doen er alles aan om u zo spoedig mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden kantoor

Maandag t/m vrijdag
07:00 - 17:00 uur
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
© Installatiebedrijf Stravers 2020 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl