Sanitair

Sanitair

We maken dagelijks gebruik van onze sanitaire ruimtes. Het is daarom belangrijk dat u kiest voor degelijke, praktische en eenvoudig te reinigen sanitaire producten die in alle opzichten aansluiten op uw levensstijl en persoonlijke smaak. 

De mogelijkheden van nieuw sanitair

Of u nu een complete renovatie van uw badkamer of toilet op de planning heeft staan of alleen enkele elementen wilt vervangen, de mogelijkheden zijn tegenwoordig eindeloos.

Vaak kunt u met een aantal eenvoudige aanpassingen al heel veel bereiken. Het kan verleidelijk zijn om aanpassingen aan uw sanitair zelf uit te voeren, maar het is zeker aan te raden om hiervoor een specialist in te schakelen. Zo bent u ervan verzekerd dat alles op de juiste manier wordt geplaatst en aangesloten en kunt u veelvoorkomende problemen zoals lekkages voorkomen.

Meer weten over sanitair?

Installatiebedrijf Stravers B.V. in Meerkerk is u graag van dienst met een deskundig advies over het vernieuwen van uw sanitaire ruimtes. Uiteraard kunnen wij ook de levering en installatie van uw nieuwe sanitair verzorgen. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden kantoor

Maandag t/m vrijdag
07:00 - 17:00 uur
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
© Installatiebedrijf Stravers 2020 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl