Mechanische afvoer

Mechanische afvoer

Veel woningen zijn uitgerust met mechanische ventilatie. Hier zijn verschillende systemen voor, maar het meest toegepaste systeem is systeem C. Er wordt natuurlijk lucht toegevoerd via roosters en mechanisch wordt vervuilde lucht afgevoerd. Het afvoeren gebeurt vaak in de zogenoemde ‘natte ruimtes’, zoals de keuken, het toilet en de badkamer. Op deze manier kan er een gezond binnenklimaat gewaarborgd worden en wordt schimmel voorkomen.‚Äč

CVE

Met een centrale ventilatie-eenheid (CVE) of pijpdakventilator (CVD) kunt u eenvoudig en efficiënt ventileren in uw woning. De werking is bijzonder energiezuinig en fluisterstil - en kunt u zelf eenvoudig instellen hoeveel er geventileerd moet worden. De Itho Daalderop CVE ECO RFT en de CVD ECO RFT verbruiken tot wel 83% minder energie dan vergelijkbare ventilatoren. De draadloze regelaars zorgen voor nog meer gebruikscomfort en maken een eenvoudige bediening door het gehele huis mogelijk; zelfs vanuit de badkamer of de keuken.

Meer weten over mechanische afvoer?

Installatiebedrijf Stravers B.V. vertelt u graag meer over de mogelijkheden van mechanische ventilatiesystemen, mechanische afvoer en het onderhoud hiervan. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Meer informatie over IthoDaalderop mechanische ventilatie? KLIK HIER

Meer diensten


Water

Riool

  • Aanleg riolering
  • Hemelwaterafvoer

Gas

  • Aanleg gas installatie
  • Gaslek controle

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden kantoor

Maandag t/m vrijdag
07:00 - 17:00 uur
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
© Installatiebedrijf Stravers 2020 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl