Airco

Een airco systeem maakt het mogelijk om het hele jaar door verzekerd te zijn van een gezond en aangenaam binnenklimaat. Installatiebedrijf Stravers B.V. is gespecialiseerd in airconditioning voor zowel particulieren als bedrijven en vertelt u graag meer over de mogelijkheden. 

Een seizoensafhankelijk airconditioning systeem

Moderne airconditioning systemen doen tegenwoordig meer dan alleen maar koelen. Installatiebedrijf Stravers B.V. levert geavanceerde systemen die in staat zijn om seizoensafhankelijk te functioneren. Dat betekent dat koelen in de zomer en verwarmen in de winter – allemaal met hetzelfde systeem. Wij kunnen zowel handmatige als elektronisch geregelde systemen plaatsen, eventueel gecombineerd met ventilatie. Wilt u weten welke verbeteringen er bij u thuis of op kantoor mogelijk zijn door de plaatsing van een aircosysteem? Neem gerust contact met ons op voor een deskundig advies op maat! 

Installatie en onderhoud

Met alleen de installatie van een airco bent u er nog niet. Net als bijvoorbeeld uw CV-ketel heeft ook uw airco systeem eens in de zoveel tijd behoefte aan een onderhoudsbeurt. Dit is niet alleen belangrijk om een optimale werking te waarborgen, maar ook om de filters te reinigen en te voorkomen dat er vervuilde lucht gaat circuleren.

Tijdens een onderhoudsbeurt wordt het systeem volledig nagelopen, gecontroleerd en schoongemaakt. Eventuele versleten of defecte onderdelen kunnen dan meteen vervangen worden. Door regelmatig onderhoud uit te laten voeren op de installatie bent u altijd verzekerd van een veilige, zuinig functionerende en maximaal presterende installatie. Als erkend installatiebedrijf kunnen wij zowel de installatie als het onderhoud van uw airco systeem uitvoeren. Op die manier heeft u één vertrouwd adres waar u terecht kunt voor een gezond binnenklimaat. 

Meer weten over airco?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van airconditioning systemen? Neem dan vandaag nog contact op met Installatiebedrijf Stravers B.V. in Meerkerk of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Onze medewerkers staan u graag te woord!

 

Meer diensten


Water

Riool

  • Aanleg riolering
  • Hemelwaterafvoer

Gas

  • Aanleg gas installatie
  • Gaslek controle

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden kantoor

Maandag t/m vrijdag
07:00 - 17:00 uur
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
© Installatiebedrijf Stravers 2020 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl