Duurzame energie

Duurzame energie

De toenemende energieprijzen en de onzekerheid over de aanwending van de traditionele energiebronnen laten ons inzien dat wij met zijn allen stil moeten staan bij het opwekken van deze energie. Dit alles om te kunnen blijven genieten van warmte en comfort in uw woning of bedrijfspand. Iedereen weet dat de traditionele energiebronnen niet onuitputtelijk zijn en dat de mogelijkheden om alternatieve energiebronnen te gaan gebruiken steeds meer voor de hand komen te liggen. Installatiebedrijf Stravers B.V. heeft hiervoor enkele oplossingen. Zo kunt u bijvoorbeeld de installatie van warmtepompen overwegen.

Techniek voor onze toekomst

Van alle energiebesparende technieken is het gebruik van de warmtepomp verreweg het meest populair. De warmtepomp kan energie omzetten naar een bruikbaar temperatuurniveau voor koeling en/of verwarming. Warmtepompen maken van laagwaardige warmte, die ze onttrekken uit een bron, bruikbare warmte van max. 60 C. De warmtepomp zelf wordt aangedreven door elektriciteit.

De warmtepomp zet door middel van compressie laagwaardige warmte om in hoogwaardige warmte welke gebruikt kan worden voor verwarming van ruimtes en tapwatervoorziening. In principe werkt het net als een koelkast: door een koelvloeistof rond te pompen die aan de koude kant warmte opneemt en aan de warme kant warmte weer afgeeft aan bijvoorbeeld de centrale verwarming. Omgekeerd kan de warmtepomp als airco werken.

Klik hier voor alle ISDE subsidie mogelijkheden!

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden kantoor

Maandag t/m vrijdag
07:00 - 17:00 uur
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
© Installatiebedrijf Stravers 2020 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl